Comunitat Valenciana

M-Clan obri el cicle 'A la llum de la lluna' amb un concert en format "íntim"

M-Clan obrirà aquest divendres la segona edició dels concerts 'A la llum de la lluna' en el Claustre Sud de l'antic monestir de San Miquel dels Reis de València.
M-Clan
M-Clan
A LA LLUM DE LA LLUNA
M-Clan

El cantant Carlos Tarque i el guitarrista Ricardo Ruipérez, membres fundadors de la banda, oferiran una actuació en duo acústic on repassaran els temes més importants de la seua llarga trajectòria.

Els murcians havien de celebrar el 25 aniversari de la publicació del seu primer disc, 'Un buen momento', al llarg de 2020. No obstant açò, la pandèmia va obligar a ajornar tots els plans previstos. Ara, M-Clan "torna a connectar amb el públic amb un format íntim i amb un repertori que els ha situat al capdavant de l'escena estatal del rock, amb sabor al sud dels Estats Units i reminiscències del blues, el rhythm & blues, el country i el rockabilly".

Des de l'organització destaquen que les entrades per al concert es van esgotar hores després de posar-se a la disposició del públic. Les portes del recinte s'obriran a les 18.15 i l'actuació començarà les 19.00 hores.

'A la llum de la lluna' compta amb "totes les mesures per a fer complir les normes sanitàries dictades per les autoritats". Així, els concerts tenen lloc a l'aire lliure i en un espai que permet mantindre la distància de seguretat entre els assistents. Les cadires s'assignen en el moment de l'adquisició de l'entrada i el sistema permet la traçabilitat en cas que fóra necessari.

A més, el recinte compta amb recorreguts senyalitzats per a l'accés a barres, servicis de restauració i banys. També es recorda l'obligatorietat d'utilitzar la mascareta i el gel hidroalcohòlic. Finalment, l'accés i l'eixida del recinte es faran de manera ordenada i sempre segons les indicacions del personal.

Després de l'actuació de M-Clan, el festival seguirà el divendres 14 de maig amb el directe de Tardor. Les localitats per al directe dels valencians també estan esgotades.

La programació es completarà amb els espectacles de Zahara (21 de maig); Revólver (dia 28); i Soleá Morente (4 de juny). Les entrades per a aquestes dates estaran disponibles dimarts que ve 11 de maig a partir de les 12.00 del migdia en la web oficial del cicle:

Mostrar comentarios

Códigos Descuento