Comunitat Valenciana

Detingut un jove a València després d'escopir i amenaçar de mort a policies per demanar-li posar-se la mascareta

Agents de la Policia Nacional han detingut un jove de 27 anys a València per presumptament escopir i amenaçar de morts uns policies que li havien demanat que deixara de molestar a vianants i es posara la mascareta. Pel que sembla, l'arrestat també va proferir comentaris discriminatoris a una agent per ser dona.
Agents de Policia en imatge d'arxiu
Agents de Policia en imatge d'arxiu
POLICÍA NACIONAL
Agents de Policia en imatge d'arxiu

Els fets van ocórrer aquest dimecres, en el carrer San Juan Bosco de Mandas del districte valencià d'Exposició, quan els policies que es trobaven realitzant tasques de prevenció de seguretat ciutadana van observar a un home causant molèsties als vianants, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

Arran d'aquests fets, la patrulla policial es va acostar a l'home i li va demanar que s'identificara, però aquest es va negar reiteradament a fer-ho. A més de desobeir les indicacions dels agents, en un moment donat pel que sembla es va baixar la mascareta i els va escopir, alhora que els cridava que anava a contagiar-los de Covid.

L'home presumptament va intentar arremetre contra la patrulla policial fent escarafalls amb les mans i encara que els agents li van sol·licitar reiteradament la seua col·laboració, aquest no va cessar en els insults i va començar també a amenaçar-los de mort.

Fins i tot es va dirigir directament l'agent que li tenia emmanillat per a escopir-li i proferir-li "comentaris discriminatoris per ser dona", segons ha precisat la Policia Nacional.

A més, quan els policies van intentar introduir al detingut en el vehicle policial per a traslladar-lo a dependències policials, l'home pel que sembla va oposar una forta resistència i, a pesar de portar les manilles, va voler colpejar als agents propinant-los patades i evitant que tancaren la porta del cotxe. Una vegada que els agents van aconseguir que l'individu entrara en el cotxe, va continuar colpejant el seu interior.

Finalment, l'home, d'origen marroquí i que es troba en situació irregular a Espanya, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i de resistència i desobediència a agents de l'autoritat. L'arrestat ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento