Comunitat Valenciana

Ribó valora que González Pons (PP) demane obrir un debat sobre l'ampliació del port: "Dóna frescor"

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha valorat aquest dimecres que membres del PP com l'eurodiputat i exconseller Esteban González Pons demanen obrir un debat entorn de l'ampliació del port de la capital valenciana. Ha dit que "dóna frescor" i també "importància" a aquest assumpte i ha considerat "interessant que la gent opine, amb uns graus de llibertat importants, independentment del que pense el seu partit" polític.
Archivo - Arxiu - L'alcalde de València, Joan Ribó.
Archivo - Arxiu - L'alcalde de València, Joan Ribó.
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA TWITTER
Archivo - Arxiu - L'alcalde de València, Joan Ribó.

El primer edil s'ha pronunciat d'aquesta manera després de firmar amb l'alcalde de Torrent (València), Jesús Ros, el conveni per a la creació del consorci que coordinarà la creació del centre d'acolliment d'animals impulsat per aquesta localitat i la capital valenciana.

Ribó ha realitzat aquestes declaracions preguntat per l'opinió respecte a l'ampliació del port de València expressada en xarxes socials per Esteban González Pons, que ha reclamat "un debat públic i lliure perquè la ciutat decidisca si vol perdre les seues platges" i ha assenyalat que són "molts" els que prefereixen "platja que port, verd que contenidors i blau que quitrà".

"Alguna altra vegada s'havia manifestat en aquesta direcció. A mi em pareix interessant que la gent opine, amb uns graus de llibertat importants, independentment del que pense el seu partit, que pareix molt sotmès a les directrius de les empreses que d'alguna manera puguen beneficiar-se del tema" de l'ampliació portuària a València, ha respost Ribó.

Així, ha indicat que saluda que "hi haja persones amb un tarannà, a més de la importància que té González Pons, que demanen que s'òbriga un debat sobre el tema del port de València". "És una cosa que dóna frescor a aquest debat i, d'alguna manera, importància", ha agregat el responsable municipal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento