Comunitat Valenciana

Temporal.- Segueixen suspesos els trens convencionals que unixen la Comunitat Valenciana amb Aranjuez i Saragossa

Els trens convencionals de mitja distància que uneixen la Comunitat Valenciana amb Aranjuez (Madrid) continuen suspesos des d'Utiel (València), des de divendres passat a la vesprada, igual que els trens amb origen o destinació Saragossa, que segueixen suspesos des de Terol, a causa del temporal provocat per la borrasca 'Filomena', segons han informat a Europa Press fonts de Renfe.
Trens de Renfe
Trens de Renfe
RENFE
Trens de Renfe

En el cas de la línia de mitja distància València-Conca-Tarancón-Aranjuez, que habitualment compta amb dos trens per sentit, el servici de va suspendre divendres passat sobre les 17.00 hores des de la localitat valenciana d'Utiel, com a conseqüència de les inclemències meteorològiques.

El mateix va ocórrer amb la línia convencional Saragossa-Terol-València, que normalment compta amb tres trens per sentit, i que va tallar el servici des de Caudiel (Castelló) també el divendres a la vesprada.

Per la seua banda, les línies d'Alta Velocitat, el servici de la qual es va restablir aquest diumenge sobre les 14.00 hores, continuen prestant el seu servici habitual, amb algun retard a causa del temporal.

Quant als trens de rodalies, des de Renfe destaquen que 'Filomena' no ha impedit el seu funcionament cap d'aquests dies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento