Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Paterna augmentarà els controls amb drons i més agents en zones d'oci i residencials

La Policia Local de Paterna (València) arranca aquesta vesprada un operatiu especial davant la proximitat de la Nit de cap d'any amb l'objectiu de dissuadir i previndre les trobades socials de més de sis persones i garantir el compliment de totes les mesures de seguretat.
Control policial a Paterna
Control policial a Paterna
AJUNTAMENT
Control policial a Paterna

Les patrulles es desplegaran pels establiments i zones d'oci de la ciutat per a controlar la confluència de persones, sobretot durant el 'tardeo', i s'incrementarà la vigilància amb drons especialment en zones residencials per a evitar la celebració de festes il·legals.

El cap de Policia Local, Rafael Mestre, fa així una crida a la prudència i a la responsabilitat de tota la ciutadania en aquests dies de festa i de celebració per a evitar la propagació del virus a Paterna davant l'increment de la incidència, informa el consistori en un comunicat.

Per a aconseguir-ho, s'intensificaren els controls durant el 'tardeo' i l'estricte compliment de l'aforament, les distàncies de seguretat i l'ús de mascaretes, tant en l'interior dels locals i establiments com en terrasses.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento