Comunitat Valenciana

Denuncien noves "intimidacions" de la Policia de Paterna a migrants que demanen el DNI para el seu nadó

València Acull ha denunciat noves "intimidacions" d'agents de la Policia Nacional de Paterna a migrants que acudeixen a la comissaria per a obtindre el DNI del seu nadó. Segons ha apuntat l'entitat en un comunicat, els multen per estada irregular i els neguen que puguen demanar arrelament familiar.
Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.
Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.
- EUROPA PRESS/ ARCHIVO

Fa unes setmanes, València Acull ja va denunciar que diversos funcionaris de la comissaria de la Policia Nacional de Paterna havien tractat de forma "humiliant i intimidatòria" persones migrants que acudien a sol·licitar el DNI para els seus fills.

La Delegació del Govern de la Comunitat Valenciana va obrir aleshores una investigació per un presumpte tracte humiliant i va requerir un informe intern per a depurar possibles responsabilitats.

Ara s'han tornat a repetir els fets, ha denunciat l'entitat, que ha explicat que la passada setmana una migrant va acudir a la comissaria i els agents li van iniciar un procediment amb proposta de multa de 501 euros. També van citar el pare per a acudir a les instal·lacions al febrer i els "van facilitar informació falsa sobre el seu procés de regularització", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento