Comunitat Valenciana

Denuncien noves "intimidacions" de la Policia de Paterna a migrants que demanen el DNI para el seu nadó

València Acull ha denunciat noves "intimidacions" d'agents de la Policia Nacional de Paterna a migrants que acudeixen a la comissaria per a obtindre el DNI del seu nadó. Segons ha apuntat l'entitat en un comunicat, els multen per estada irregular i els neguen que puguen demanar arrelament familiar.
Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.
Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.
- EUROPA PRESS/ ARCHIVO
Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.

Fa unes setmanes, València Acull ja va denunciar que diversos funcionaris de la comissaria de la Policia Nacional de Paterna havien tractat de forma "humiliant i intimidatòria" persones migrants que acudien a sol·licitar el DNI para els seus fills.

La Delegació del Govern de la Comunitat Valenciana va obrir aleshores una investigació per un presumpte tracte humiliant i va requerir un informe intern per a depurar possibles responsabilitats.

Ara s'han tornat a repetir els fets, ha denunciat l'entitat, que ha explicat que la passada setmana una migrant va acudir a la comissaria i els agents li van iniciar un procediment amb proposta de multa de 501 euros. També van citar el pare per a acudir a les instal·lacions al febrer i els "van facilitar informació falsa sobre el seu procés de regularització", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento