Comunitat Valenciana

Ribó sobre l'ultimàtum al València CF: "Està escrit, el 15 de maig s'acaba el període de l'ATE"

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha reiterat aquest dimecres, respecte a l'ultimàtum que l'Ajuntament de la ciutat ha donat al València CF per a complir els seus compromisos i reprendre la construcció del nou estadi de Mestalla, que "està escrit" en "documents oficials" que "el 15 de maig acaba el període de l'ATE -Actuació Territorial Estratègica-" i així el termini perquè el promotor d'aquesta infraestructura, el club esportiu, complisca amb les seues obligacions.
Imatge de les obres inacabades del nou Mestalla.
Imatge de les obres inacabades del nou Mestalla.
EUROPA PRESS
Imatge de les obres inacabades del nou Mestalla.

"El 15 de maig s'acaba el termini de l'ATE. Açò no ho fa l'ajuntament, ho fa un diari oficial que a més està publicat en el BOE -Butlletí Oficial d'Estat-", ha insistit el primer edil, que ha considerat que aquest missatge "està molt clar".

Joan Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera després de visitar el refugi antiaeri de Massarrojos, preguntat per eixe ultimàtum i per la postura del president del València CF, Anil Murthy, sobre aquest tema. "Les obligacions de cadascú no se li han de recordar. En això la legislació espanyola és molt clara. La de Singapur no ho sé però l'espanyola és clara en aquest tema", ha subratllat el responsable municipal.

Després d'açò, Ribó ha repetit que, "per tant, està totalment escrit" el missatge donat i ha destacat que "el 15 de maig s'acaba el període de l'ATE", alhora que ha apuntat que després d'aquest "es podrà substituir -el promotor- o suprimir". "Açò és el que li diem. El temps s'acaba i ho reitere perquè és evident que s'acaba", ha assegurat l'alcalde.

"Ell veurà el que ha de fer", ha agregat Joan Ribó sobre Anil Murthy. "Jo no li vaig a explicar això. Està molt clar el que cal fer en els documents oficials. Nosaltres ens reunim en el seu moment amb Murthy i li vam dir que no anàvem a prorrogar-la -l'ATE- i que avançara" en la finalització del nou estadi, ha exposat. "Ho hem dit amb tota claredat. Tampoc hem d'anar tot els dies a cridar-ho", ha afegit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento