Comunitat Valenciana

Cvirus.- La UCV realitza PCR a tots els alumnes de sext de Medicina després de detectar-se sis casos positius

La Universitat Catòlica de València (UCV) està realitzant per prevenció proves PCR a tots els alumnes de sext curs de Medicina després de detectar-se entre els estudiants sis casos positius per Covid-19.
Realització de proves PCR
Realització de proves PCR
UCV
Realització de proves PCR

Fonts de la institució acadèmica han confirmat a Europa Press que els sis estudiants que han resultat positius -i que han sigut els que han comunicat a la universitat la seua situació- estaven assignats per a realitzar les seues pràctiques a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva (València) i comparteixen autobús amb els destinats a Alzira. A més de tots aquests joves, per precaució, la universitat ha decidit que es duguen a terme proves a tots els estudiants de Medicina.

Igualment, la UCV, la qual subratlla la seua voluntat d'"absoluta prevenció i transparència", ajorna les pràctiques en els centres sanitaris dels alumnes, que començaven aquest dimarts, fins que es coneguen els resultats de les PCR, que l'entitat educativa espera tindre demà dijous. En cas que apareguen nous casos, hauran de ser aïllats.

D'altra banda, la universitat ha informat que les Clíniques de la UCV han començat a realitzar les primeres proves diagnòstiques PRC i de serologia a pacients, després de la recent obtenció per part de l'Institut Valencià de Patologia (IVP) de la mateixa institució universitària, de l'acreditació oficial com a centre diagnòstic de microbiologia i específicament de SARS-CoV-2, virus causant de la Covid-19.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento