Comunitat Valenciana

Coronavirus.- De rètols a mampares i de robots submarins a viseres: Marina d'empreses es reinventa contra el Covid-19

Els emprenedors del hub d'emprenedoria Marina d'empreses, impulsat per Juan Roig i compost per EDEM Escola d'Empresaris, Lanzadera i Angels, han reaccionat a la crisi del coronavirus bolcant-se en l'ajuda al sector sanitari. Moltes empreses han reorientat la seua activitat i producció per a contribuir amb productes i servicis a pal·liar els efectes de la pandèmia a Espanya, passant per exemple de fabricar rètols a mampares de metacrilat o de crear robots submarins a viseres per als sanitaris.
Marina d'empresa impulsa iniciatives conra el coronavirus
Marina d'empresa impulsa iniciatives conra el coronavirus
MARINA DE EMPRESAS
Marina d'empresa impulsa iniciatives conra el coronavirus

Les startups estan col·laborant amb el sistema sanitari espanyol a través de diferents iniciatives. Les que ja treballaven en servicis relacionats amb la salut, com Quibim, HumanITcare o Serenmind, han adaptat les seues plataformes i les han obert perquè els metges o usuaris finals puguen fer ús de les mateixes de forma gratuïta, segons ha explicat l'entitat en un comunicat.

Les que compten amb infraestructures per a fabricar productes, com Rotula tú mismo, Imprimakers o Niu Robotics, han reorientat la seua producció segons les necessitats actuals, creant mampares protectores per a farmàcies o elaborant viseres per al personal sanitari.

D'altra banda, les empreses que compten amb subministraments útils per a la crisi, com Sepiia o Surgicalmed, els estan facilitant als hospitals i al Govern perquè els puguen fer arribar on més es necessiten.

Se sumen també empreses tecnològiques, com Play&Go, o la recentment sorgida feniX, en la qual col·laboren estudiants d'EDEM, les quals proposen aplicacions per a posar-se al servici de la societat.

Finalment, també s'estan desenvolupant un altre tipus d'accions, en aquest cas solidàries, en les quals col·laboren nombroses startups proporcionant menjar o regals al personal sanitari per a facilitar-los el seu dia a dia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento