10N.- Puig creu que el futur Govern d'Espanya ha de imitar els "avanços" de la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat i líder del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat la Comunitat Valenciana com a exemple dels "avanços" que creu que ha d'escometre l'Executiu central que isca de les urnes aquest diumenge: "Volem que a partir del dia 10 hi haja un govern a Espanya que col·labore amb el Govern valencià per a millorar la vida de les persones".
Puig intervé en un acte de campanya del PSPV a Algemesí (València)
Puig intervé en un acte de campanya del PSPV a Algemesí (València)
PSPV

En un acte de campanya a Algemesí (València), ha defès que "l'objectiu socialista és que s'acabe el bloqueig al que ha sumit la dreta al PSOE, que va ser el que va guanyar les eleccions". Però "sobretot, que s'allunye el fantasma de l'extrema dreta, que vol acabar amb les autonomies, amb les llibertats que s'han aconseguit en els últims 40 anys", ha advertit, arreplega el PSPV en un comunicat.

Puig ha sostingut que el millor per a Espanya és que "els ciutadans voten i voten socialista, perquè és la manera d'avançar i garantir els drets de tots els ciutadans, un avanç en drets socials i en convivència". I ha alertat: "El que vol plantejar la dreta en aquests moments, encoratjada per l'extrema dreta, és trencar la convivència, i això és el que no hem de permetre".

També ha posat l'accent en la importància de la Comunitat Valenciana en l'àmbit nacional, "fonamental per a entendre l'Espanya oberta, plural i diversa". "Ací hi ha un exemple del que és la convivència i la justícia social", asseverat.

Sota aquest prisma, Puig ha reivindicat que "els avanços que s'han produït en els últims anys a la Comunitat són avanços que s'han produït per uns paràmetres que ara també han de ser per al Govern d'Espanya".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento