Comunitat Valenciana

El mort en la pirotècnia d'Olocau treballava en la part cromàtica en una caseta aïllada

  • L'home de 41 anys que ha mort aquest dilluns en la pirotècnia Ricardo Caballer, en la partida de l'Arenal d'Olocau (València), treballava en la part cromàtica del material en una caseta aïllada xicoteta, d'uns tres metres per tres.
Imagen de la pirotecnia Ricardo Caballer en la que se ha producido el accidente
Imagen de la pirotecnia Ricardo Caballer en la que se ha producido el accidente
EUROPA PRESS
Imagen de la pirotecnia Ricardo Caballer en la que se ha producido el accidente

Així ho ha manifestat el delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, a preguntes dels mitjans després de visitar l'estació de Rodalies de Carcaixent.

El delegat, qui ha traslladat a través del seu compte de Twitter el seu condol a familiars, amics i a l'empresa Caballer, ha indicat que l'operari estava manipulant material en una caseta xicoteta. "Es trobava en la part cromàtica, la del color que es dóna a la pólvora, i la informació que tenim és que ha mort com a conseqüència d'una explosió", ha assenyalat.

Moragues ha recordat que l'última inspecció de la Guàrdia Civil a l'empresa va ser el passat 9 de març, així que ha dit que la pirotècnia tenia "contínues comprovacions, inspeccions i supervisions i no sabem exactament el motiu de l'explosió", ha continuat.

La Guàrdia Civil iniciarà la corresponent investigació, ha afegit. "És una notícia desgraciada que ara han d'investigar", ha manifestat.

Segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers de València, en l'incident no s'ha registrat cap incendi, sinó únicament una explosió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento