Retards de 20 minuts a Rodalies i Mitja Distància per una avaria

  • Dues incidències entre Cornellà i l'Hospitalet causen retards de 20 minuts.
  • Les línies afectades són la R1, R3, R4, R15 i R16.
  • Els problemes a la xarxa s'han produït pels volts de les 9.00h i de les 11.00h.
Tren de Rodalies.
Tren de Rodalies.
ARXIU
Tren de Rodalies.

Dues incidències entre Cornellà de Llobregat i l'Hospitalet de Llobregat causen retards d'almenys 20 minuts en trens de les línies R1, R3, R4, R15 i R16 de Rodalies i Mitja Distància.

Segons ha informat la companyia Renfe, entre Sant Vicenç de Calders i Torredembarra s'ha produït una avaria a la catenària cap a les 9.00 hores i els trens circulen amb almenys vint minuts de retard.

Renfe ha indicat que és possible que els combois hagin de romandre aturats a mesura que s'acosten al tram afectat.

D'altra banda, unes dues hores més tard, entre Cornellà i l'Hospitalet de Llobregat s'ha produït un problema a les vies i es dóna pas alternatiu, fet que provoca endarreriments superiors al quart d'hora.

Obres a Montcada Bifurcació

Amb motiu de les obres de millora que es duran a terme a l’estació de Montcada i Bifurcació, entre el 6 i el 8 de desembre es modifica el recorregut d’alguns trens al trajecte Montcada Bifurcació Barcelona entre les 23.30 i les 06.30 hores.

Els serveis de les línies R3 i R4 circulen desviats per Sant Andreu Comtal i Clot, i no efectuen parada a Torrebaró, Sant Andreu Arenal i Sagrera-Meridiana, segons informa Renfe.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento