Las tarifas para el trayecto París-Figueras irán de los 54,5 a los 108,9 euros
  • El trayecto estará cubierto con trenes de alta velocidad franceses.
  • Los TGV franceses enlazarán a continuación con trenes convencionales españoles para completar el viaje hasta Barcelona.
  • El tiempo de recorrido entre la capital catalana y la francesa quedará reducido a 7 horas y 25 minutos, frente a las casi 9 horas actuales.
La Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona està buscant l’assessorament d’enginyers estrangers «de països on hi ha trens d’alta velocitat» perquè els expliquin el projecte del pas del TGV per Barcelona, a mesura que vagi sortint a informació pública.
Renfe aprovarà una rebaixa dels preus dels bitllets per la línia d’alta velocitat Madrid-Lleida, que podria entrar en vigor a finals d’aquest any. Amb això queden al mateix nivell de l’estructura tarifària del que en l’actualitat presenta l’AVE a Sevilla.
.
Una nova manifestació contra el projecte de pas del tren d’alta velocitat (TGV) pel centre de la ciutat va reunir a ahir a uns 200 veïns afectats per demanar que el traçat es construeixi pel litoral, evitant així esquerdes, vibracions i el risc per a les vivendes.
Els veïns que integren la plataforma TGV pel Litoral van anunciar ahir que faran més manifestacions per demanar el canvi de traçat sota el carrer Mallorca.

Página 1 de 2