Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil aclarix una agressió sexual comesa a Torís en 2013

  • Agents de la Guàrdia Civil han aclarit una agressió sexual comesa en 2013 a la localitat valenciana de Torís, amb la detenció d'un home de 29 anys de nacionalitat espanyola com a presumpte autor dels fets, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Detenido por una agresión sexual en Turís
Detenido por una agresión sexual en Turís
GC
Detenido por una agresión sexual en Turís

La detenció, després d'una anàlisi de mostres d'ADN que han resultat coincidents amb un altre fet delictiu comès el 2008 a Saragossa, s'ha portat a terme en l'operació 'Furgón', desenvolupada per l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Riba-roja. El detingut suposadament va traslladar des de València fins a Torís la seua víctima després d'amenaçar-la amb un arma blanca. Els fets van passar l'abril de 2013.

En una investigació que ha durat tres anys, els agents de l'Equip de Policia Judicial de Riba-roja van realitzar diverses gestions per a descobrir els fets, entre les quals hi ha, una inspecció tècnica i ocular, en què es van recollir diverses mostres d'ADN del suposat autor dels fets.

Estes mostres han estat remeses al Servici de Criminalística de la Guàrdia Civil i es va comprovar que coincidien amb l'ADN d'una apropiació indeguda d'un vehicle a motor, ocorregut a Saragossa a l'any 2008.

El detingut presumptament va recollir la víctima a l'Avinguda de l'Oest de València, lloc on li va sol·licitar que pujara amb ell en el seu vehicle i, després de ser amenaçada amb un arma blanca, va ser traslladada fins a la població de Torís, on va ser agredida sexualment.

Les diligències han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número quatre de Requena. L'arrestat ha ingressat a la presó per ordre judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento