Comunitat Valenciana

Alacant es convertirà en epicentre mundial artístic" amb Cirque du Soleil

Alacant es prepara per al retorn a la ciutat de 'Cirque du Soleil' amb l'espectacle 'Luzia', que es podrà gaudir durant aquest estiu del 20 de juny al 9 de setembre després de la seua estrena a Barcelona al març i abans de continuar la seua gira per Madrid a la tardor.
Circ del Sol Foto; Ajuntament d'Alacant/Ernesto Caparros
Circ del Sol Foto; Ajuntament d'Alacant/Ernesto Caparros
ERNESTO CAPARR?S
Circ del Sol Foto; Ajuntament d'Alacant/Ernesto Caparros

En la presentació, l'alcalde, Luis Barcala, ha destacat que Alacant es convertirà en epicentre mundial" artístic: "El retorn de Cirque du Soleil és una magnífica notícia per a la ciutat en tots els ordres. A més d'enriquir i reforçar la nostra oferta d'oci, cultura i entreteniment en plena temporada alta, suposa també un suport a l'economia local amb la presència durant moltes setmanes de més de 120 professionals, entre artistes i tècnics, vinculats a la companyia canadenca".

"És una gran aposta turística i cultural de la ciutat que farà que el nostre nom s'escolte per tot el món durant tot l'estiu", ha afegit el regidor de Cultura d'Alacant, Antonio Manresa, mentre la directora de Màrqueting i Mercats Internacionals de Cirque du Soleil, Montse Adam, ha expressat la seua alegria per tornar a Alacant després de les tres ocasions anteriors: "El públic d'Alacant sempre ens ha acollit amb molt afecte i ha gaudit dels espectacles".

La companyia instal·larà una gran carpa en la zona de Platja de Sant Joan per a acollir aquesta estrena, fruit d'un acord amb el qual Alacant es converteix en una de les seus temporals de la companyia almenys durant els pròxims quatre anys per un cànon d'11.000 euros, detalla el consistori.

L'espai destinat a l'espectacle se situarà al costat de l'avinguda Costa Blanca i s'integrarà, com a auditori, en la que serà la major zona verda Alacant, amb més de 300.000 metres quadrats, al costat del parc inundable La Marjal, el parc Sergio Melgares i el parc La Condomina.

FESTA PER ALS SENTITS

Daniele Finzi Pasca és el creador i director d'un espectacle que celebra la vida i l'art, una autèntica festa per als sentits en la qual participen prop de 50 artistes. Lliscant-se entre un antic plató de cinema, el vast oceà, un saló de ball ple de fum o l'àrid desert, 'Luzia' posa en escena molts llocs, rostres i sons de Mèxic, barrejant tradició i modernitat

Les entrades ja estan a la venda per a gaudir d'aquest espectacle, una explosió de llum i pluja que porta al públic a un lloc eixit d'un somni, on la llum (la llum del títol) calma l'esperit i la pluja ens acarona.

Amb impressionants acrobàcies i grans sorpreses visuals, 'Luzia' convida a l'espectador a submergir-se en un viatge oníric per un món vibrant i suntuoso suspès en algun punt entre allò real i allò irreal

Mostrar comentarios

Códigos Descuento