Comunitat Valenciana

Natalia Lacunza inaugurarà el Palo Market Fest a València

La cantant Natalia Lacunza inaugurarà el pròxim 17 de juny el Palo Market Fest, que se celebrarà fins al dia 19 d'eixe mes en els Jardins de Vivers de València.
La cantant Natalia Lacunza
La cantant Natalia Lacunza
JUANJO MARVAI
La cantant Natalia Lacunza

L'artista es va donar a conéixer en el concurs d'OT en 2018 i d'allí va saltar ràpidament a la fama amb la publicació de 'Nana triste', un tema que va gravar amb Guitarricadelafuente a duo, només amb una guitarra i dos veus.

"En Palo Market Fest busquem sorprendre el públic descobrint artistes joves però amb molt de talent. La veritat és que en aquest 2022, és molt emocionant veure com quasi el cent per cent del cartell són dones i molt joves totes elles", comenta en un comunicat la cofundadora del festival Paula Errando.

I és que en aquesta edició, al costat de Lacunza, el públic podrà gaudir de les actuacions de Nadia Rose, que actuarà també el divendres en l'escenari Aperol Spritz, i Gabriela Richardson, coneguda per l'èxit d'Hundred Milers que presenta el seu primer disc en solitari, en l'escenari de cervesa Turia.

La llista segueix amb Mueveloreina, Simona, La Tremendita, Amy, Tonia Richii donant veu a la Funk All Star, Big Menu, Ai Trick i Midi Jazz Club.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento