Comunitat Valenciana

Muñoz (PSPV) replica a Mazón que "el 99% dels contribuents valencians no paga impost de successions"

El portaveu d'Hisenda del PSPV en Les Corts Valencianes, José Muñoz, ha recordat aquest dijous al Partit Popular que "el 99% dels contribuents valencians no paga impostos de successions" i ha lamentat que "la dreta només treballe per a beneficiar als qui més tenen i no per al conjunt de la societat valenciana".
Archivo - Arxiu- El diputat del PSPV José Muñoz en el Debat de Política General
Archivo - Arxiu- El diputat del PSPV José Muñoz en el Debat de Política General
Inma Caballer/LES CORTS
Archivo - Arxiu- El diputat del PSPV José Muñoz en el Debat de Política General

Així s'ha manifestat Muñoz com a rèplica després de les declaracions del president del PPCV, Carlos Mazón, qui ha indicat que "eliminar l'impost a la mort és una qüestió de justícia". Davant açò, Muñoz ha advertit que "la proposta de la dreta només implica que les grans fortunes s'estalvien 5.000 euros en la seua herència".

En aquest sentit, ha assenyalat que "gràcies a la reforma fiscal impulsada pel Consell de Ximo Puig l'any 2017 ara tenim un sistema basat en la progressivitat fiscal que fa què qui més té, més aportació".

"Mentre que l'única proposta del PP és tornar a empobrir als valencians retallant en servicis públics i ajudes per a empreses per a beneficiar a uns pocs amics, aquest Govern seguirà treballant per la progressivitat fiscal i la igualtat de drets", recalca Muñoz.

Així mateix, ha insistit que "l'únic objectiu del PP és fer descarrilar la progressivitat fiscal i justa" i ha advertit que "els valencians no oblidem que van ser els governs del Partit Popular els que van instaurar en la nostra terra el sistema impositiu més injust d'Espanya". "Tots sabem com acaben les seues propostes en matèria fiscal, ampliant desigualtats i dinamitant l'Estat de Benestar", ha conclòs

Mostrar comentarios

Códigos Descuento