Comunitat Valenciana

Continuen a l'UCI els dos ferits greus en l'accident de Borriana

-
Accident de Borriana
Accident de Borriana
CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS
Accident de Borriana

Les dos persones que van resultar ferides greus -un home de 75 anys i un xiquet d'1 any- dissabte passat després de col·lisionar un vehicle contra la terrassa d'un bar en el municipi castellonenc de Borriana continuen ingressades en la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital General de Castelló, amb pronòstic greu en el cas de l'home i reservat en el cas del xiquet, segons han informat fonts sanitàries.

El xiquet va ser traslladat des de l'Hospital de la Plana a última hora del dissabte. Va ser una de les sis persones que van resultar ferides després de l'accident.

La Policia Local de Borriana segueix investigant per a establir les causes de l'accident, en el qual el conductor del vehicle va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia i drogues.

Els fets van ocórrer a última hora de la vesprada i fins al lloc es van desplaçar tres dotacions de bombers del parc Plana Baixa del Consorci. A l'arribada de bombers no hi havia cap persona atrapada.

Els servicis sanitaris van atendre i van traslladar a l'hospital de la Plana a cinc persones i a una altra al General, dos d'elles en estat greu: un home de 75 anys i un xiquet d'1 any, segons van confirmar a Europa Press fonts sanitàries.

La resta dels ferits, ja en estat lleu, són un home de 42 anys, dos dones de 79 i 66 anys i una altra dona de 65 anys amb una possible fractura de maluc, van detallar les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento