Comunitat Valenciana

Falles.- Els serveis municipals de València es coordinen des de la "normalitat" per a afrontar les festes de 2022

Els diferents servicis de l'Ajuntament de València les activitats del qual tenen implicació en el desenvolupament de les Falles s'han coordinat des de "una idea de normalitat" per a afrontar les festes de 2022.
Archivo - Arxiu- L'alcalde de València, Joan Ribó, presideix la Junta Local de Protecció Civil de la ciutat amb motiu de les Falles de 2022.
Archivo - Arxiu- L'alcalde de València, Joan Ribó, presideix la Junta Local de Protecció Civil de la ciutat amb motiu de les Falles de 2022.
MAO
Archivo - Arxiu- L'alcalde de València, Joan Ribó, presideix la Junta Local de Protecció Civil de la ciutat amb motiu de les Falles de 2022.

Així ho han indicat aquest dimecres l'alcalde, Joan Ribó, i l'edil de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, després de la Junta Local de Protecció Civil celebrada aquesta jornada en el consistori per a preparar i coordinar els diferents servicis municipals durant les Falles de 2022.

Ribó ha destacat la complexitat d'organitzar un dispositiu com a est, però ha insistit en la idea de "normalitat". Així mateix, ha destacat la necessitat de tindre en compte que s'ha de seguir usant la mascareta com a mesura de protecció davant la Covid-19 atés que se segueix en pandèmia.

"El muntatge de les Falles és un muntatge complex que abasta deu o dotze servicis. És molt important coordinar els diferents servicis" municipals, ha assenyalat el primer edil, al mateix temps que ha ressaltat que la Junta de Protecció Civil "està plantejada per a açò".

"Hem plantejat tots els servicis des d'una idea de normalitat. Pràcticament de total normalitat, com s'està desenvolupant" la festa fallera fins al moment, ha apuntat el responsable municipal. "Sempre parle d'unes Falles normals amb mascareta, perquè la gent no s'oblide de la mascareta", ha apuntat.

Joan Ribó ha reiterat que són "molts" els servicis del consistori implicats en el desenvolupament d'aquestes celebracions i ha comentat que els responsables de cadascun d'ells ha descrit en la reunió "tota la programació de les seues actuacions, què van a fer i algunes coses que ja s'estan fent", ha dit.

L'alcalde ha citat, entre uns altres, Policia Local, Bombers, Protecció Civil, Jardineria i Neteja. A més, ha valorat "la col·laboració dels servicis de la Generalitat i els de l'Estat". Respecte a aquests últims, ha ressaltat "la importància del control de la venda de material pirotècnic" que duu a terme la Guàrdia Civil.

Pel seu costat, Aarón Cano ha manifestat també que s'està davant "unes Falles normals amb mascareta" i ha asseverat que la Junta de Protecció Civil d'aquest dimecres mostra "tot el treball conjunt que hi ha" entre "quasi totes les delegacions de l'Ajuntament de València".

"MILERS DE TREBALLADORS"

"Milers de treballadors de l'Ajuntament posen tot el necessari de la seua part perquè unes festes tan multitudinàries, tan grans, com les Falles puguen ser gaudir-se per tota la ciutadania amb la màxima seguretat", ha declarat el titular de Protecció Ciutadana.

Cano ha considerat que es "recuperarà el pols d'unes Falles que oblidem en el 2020" i ha dit que les de 2022 seran "més semblants a les de 2019" encara que "amb mascareta". Ha subratllat que s'està ja en eixe moment faller que els valencians "esperàvem des de fa diversos anys".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento