Comunitat Valenciana

La Galeria Thema de València compleix 35 anys mostrant peces inèdites

  • Entre elles es troben obres d'art de Juan el Genovés, Manolo Valdés i Andreu Alfaro.
  • L'exposició es podrà visitar des d'aquest divendres 3 de desembre i fins al 5 de febrer.
Galeria THEMA celebra la seua 35 aniversari amb grans peces inèdites d'autors com Alfaro i Plensa, entre uns altres.
Galeria THEMA celebra la seua 35 aniversari amb grans peces inèdites d'autors com Alfaro i Plensa, entre uns altres.
GALERÍA THEMA
Galeria THEMA celebra la seua 35 aniversari amb grans peces inèdites d'autors com Alfaro i Plensa, entre uns altres.

La Galeria Thema de València commemora el seu 35 aniversari amb una exposició amb peces inèdites de la seua col·lecció privada firmades per grans autors valencians com Juan el Genovés, Manolo Valdés i Andreu Alfaro.

La mostra, titulada '12 melodías', s'inaugurarà aquest divendres, 3 de desembre, a les 19.30. A més d'obres de Juan Genovés, Manolo Valdés i Andreu Alfaro, també exhibirà peces de Picasso, Tàpies, Plensa i Chillida, entre altres "imprescindibles".

Així, Thema celebra més de tres dècades de vida en el món de l'art contemporani exposant peces inèdites, mai vistes fins ara, de la seua col·lecció privada. L'exposició és un recorregut pels 35 anys de carrera en el mercat de l'art de la seua galerista, Pilar Marcellán, des que començara el seu treball al capdavant de l'espai cultural en 1986.

Actualment, la seua filla Beatriz Aranda també és una cara visible del projecte familiar, que segueix apostant per la pintura, el gravat i l'escultura principalment.

Les firmes més reconegudes

Des que a mitjan anys 80, Pilar Marcellán obrira per primera vegada les portes d'aquest pioner projecte en la ciutat de València, Thema ha reunit les firmes més reconegudes de l'art contemporani nacional i internacional dels segles XX i XXI.

En l'exposició col·lectiva que s'inaugura aquest divendres, i que es podrà visitar fins al 5 de febrer, en el número 87 del carrer Cirilo Amorós, s'exposaran peces úniques de la seua col·lecció particular i algunes "sorpreses" d'artistes amb els quals treballa actualment la galeria.

En total, seran 12 les firmes que donaran forma i fons a '12 melodías': Aizkorbe, Alfaro, Amorós, Armengol, Chillida, Genovés, Carmen Grau, Peris, Picasso, Pina, Plensa, Saura, Tàpies y Valdés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento