Comunitat Valenciana

Zoo, Ciudad Jara, Mafalda, La Fúmiga i Talco actuaran al Festivern

  • L'esdeveniment se celebrarà entre el 29 i el 31 de desembre a Tavernes de la Valldigna.
  • Les entrades estaran disponibles a partir del pròxim 2 de novembre a les 12.00h.
Archivo - Arxiu - La banda valenciana La Fúmiga
La banda valenciana La Fúmiga (arxiu).
XEPO W.S.
Archivo - Arxiu - La banda valenciana La Fúmiga

Zoo, Ciudad Jara, Suu, La Fúmiga, Jazz Woman, Mafalda, Roba Estesa, Boikot, Lisasinson i els italians Talco són alguns dels grups confirmats per a la setzena edició del Festivern, que se celebrarà entre el 29 i el 31 de desembre a la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna.

Més d'una vintena d'artistes se citaran en el certamen, que torna dos anys després de l'aturada provocada per la pandèmia i que durant tres dies atraurà a la població a "milers de persones per a gaudir de concerts, zona d'acampada, campionats esportius, concursos i tot tipus d'activitats".

El festival està presidit per una carpa gegant que s'ha convertit en l'escenari "referent per a la música i la cultura valenciana, actuant sobre aquest artistes i bandes internacionals al llarg d'aquests 16 anys de vida".

L'organització destaca que el Festivern 2021 se celebrarà respectant les mesures d'higiene, seguretat i aforament adoptades per Conselleria de Sanitat. Amb mascareta i sense cadires, els directes es duran a terme amb les ja tradicionals campanades "festiverneres". A més, el públic disposarà de zona d'acampada, convertint-se en el primer festival del país a tornar a incorporar aquests serveis.

Certificat Covid

Una de les mesures de seguretat adoptades serà l'obligació de presentar el Certificat de vacunació europeu, necessari per a accedir al recinte. Pròximament, el festival activarà un apartat en la seua pàgina web amb tota la informació sobre aquestes mesures al detall.

L'organització ha publicat el cartell d'aquesta esperada edició, les entrades de la qual estaran a la venda a partir del pròxim 2 de novembre, a les 12.00h, en la web del festival i en Codetickets.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento