Comunitat Valenciana

Desmantellen un punt de droga i un cultiu de 100 plantes de marihuana a Sant Fulgenci (Alacant)

Agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional han intervingut un cultiu de 100 plantes de marihuana i han detingut també a tres persones, dos homes i una dona d'entre 30 i 46 anys, com a presumptes integrants d'un grup criminal dedicat al tràfic de drogues a la localitat de Sant Fulgenci (Alacant).
Desmantellen un cultiu de 100 plantes de marihuana i un punt negre de droga a Sant Fulgenci
Desmantellen un cultiu de 100 plantes de marihuana i un punt negre de droga a Sant Fulgenci
OPC GUARDIA CIVIL
Desmantellen un cultiu de 100 plantes de marihuana i un punt negre de droga a Sant Fulgenci

Amb aquesta operació s'ha desmantellat un punt negre de venda de droga al municipi, ja que s'ha confiscat també nombrós material per al manteniment del cultiu, droga, diners i utensilis per al seu envàs i venda a la menuda.

Els detinguts han sigut posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº3 d'Oriola, que ha decretat la seua llibertat amb càrrecs per a tots ells, segons han informat la Prefectura i l'OPC de l'institut armat en un comunicat.

L'Operació, denominada 'Piantagione-Sano', es va iniciar quan a la fi del passat mes de novembre la Guàrdia Civil i la Policia Nacional van tindre coneixement que en una vivenda de la localitat alacantina de Sant Fulgenci presumptament hi havia una plantació de tipus indoor de marihuana. Els agents van comprovar que en la casa habitaven tres persones i que es tractava a més d'un important punt de distribució de droga.

Finalment, el passat 15 de setembre, es va produir la fase d'explotació de l'operació en una acció coordinada on van intervenir agents de Guàrdia Civil i de Policia Nacional, que es va saldar amb la detenció dels tres sospitosos als quals se'ls van imputar els delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal.

En la mateixa actuació, van ser intervinguts 100 plantes de marihuana, 450 de cabdells de marihuana secs, 102 de cocaïna, 650 d'haixix, 313 euros en metàl·lic fraccionat, 2 balances digitals de precisió, 1 màquina d'envasar al buit, embolcalls de plàstic, fil d'aram de dosificació, 20 focus halògens, 3 transformadors, 2 filtres, 6 alternadors, 4 ventiladors i 2 turbines.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento