Comunitat Valenciana

El PP demana a Ajuntament de València i Generalitat que reconsideren la candidatura de la Copa Amèrica

El PP reclama a l'Ajuntament de València i a la Generalitat que reconsideren la seua decisió de no presentar la ciutat com a candidata a la 37 edició de la Copa Amèrica de vela, després que els organitzadors hagen acordat ajornar el termini per a triar la seu que acabava aquest mateix divendres.
Archivo - Arxiu - Marina de València, vaixells, port
Archivo - Arxiu - Marina de València, vaixells, port
LA MARINA DE VALÈNCIA
Archivo - Arxiu - Marina de València, vaixells, port

En roda de premsa, la portaveu del grup municipal, Mª José Catalá, ha defès que aquesta decisió suposa una "pilota d'oxigen" i una gran oportunitat per a València i ha plantejat que el Govern s'implique a pagar el cànon al costat del consistori i al Consell, una quantitat que ha xifrat en deu milions a l'any entre les tres administracions.

La popular ha criticat que "Pedro Sánchez ha anunciat ara que donarà suport al fet que els Jocs Olímpics d'hivern vagen a Catalunya i Aragó", mentre "pareix que poc li interessa donar suport a la candidatura de València" per a la Copa Amèrica.

És més, ha rebutjat que les instal·lacions per a aquest esdeveniment estiguen ocupades actualment o que no es puga aprofitar la inversió realitzada en el seu moment, a més de recordar que un informe de Cambra València va xifrar l'impacte econòmic en més de 40.000 ocupacions i 3.000 milions d'inversió.

Davant aquests beneficis, la també síndica a Les Corts i 'número dos' del PPCV ha urgit a no convertir la Copa Amèrica en una "qüestió política" sinó en un recolzament per a la ciutat.

"Si es posen pals a les rodes a l'ampliació del Port, al Corredor Mediterrani, a la Copa Amèrica i al finançament autonòmic per part de PSPV i Compromís no sé com es presentaran Ximo Puig i Joan Ribó als valencians", ha dit sobre el president de la Generalitat i l'alcalde en la seua compareixença al costat del líder del PPCV, Carlos Mazón.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento