Comunitat Valenciana

Tous, escenari d'una sèrie internacional per a Amazon amb Priyanka Chopra i Richard Madden

  • València serà una altra de les nombroses localitzacions on es rodarà aquesta producció.
PRIYANKA CHOPRA I RICHARD MADDEN
Priyanka Chopra i Richard Madden.
REMITIDA POR EL AYUNTAMIENTO DE
PRIYANKA CHOPRA I RICHARD MADDEN

El paratge del pantà de Tous (València) es convertirà entre el 29 de setembre i l'1 d'octubre en l'escenari del rodatge de la sèrie internacional 'Citadel', una superproducció dels germans Joe i Anthony Russo (artífexs de 'Capitán América') que s'emetrà a la plataforma Amazon, amb Priyanka Chopra i Richard Madden com a protagonistes.

Es tracta d'un thriller' d'acció i espionatge amb un complex entramat emocional i una història interconnectada que es desenvoluparà als Estats Units, Itàlia, l'Índia i Mèxic, avança l'Ajuntament de Tous.

A Espanya també es gravarà en altres escenaris com València, ciutat on ja s'han realitzat els càstings per a la gravació.

Chopra Jonas és una actriu índia que es va coronar com 'Miss Món' l'any 2000 i des d'aleshores va començar una carrera en el cinema i la televisió per la qual va arribar a Hollywood en 2015 per a protagonitzar la sèrie 'Quantico'.

Aquesta intèrpret ja ha compartit en xarxes socials una imatge del seu treball en 'Citadel' per a anar desvetlant a poc a poc una part de la qual serà una de les sèries amb una gran projecció internacional de la pròxima temporada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento