Comunitat Valenciana

Desmantellada una plantació de més de 2.500 plantes de marihuana en un paratge de Calles

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de més de 2.500 plantes de marihuana en un paratge de la localitat valenciana de Calles. Els agents han detingut un jove de 24 anys com a presumpte responsable de la plantació, que estava situada fora del nucli de la població, en una zona elevada, de manera que no fóra visible des dels diferents camins que portaven al lloc.
Imatge del detingut
Imatge del detingut
GUARDIA CIVIL
Imatge del detingut

A més, els agents es van adonar que la ubicació de la plantació estava esbrossada, fins i tot es van talar arbres autòctons i que l'aigua necessària era extreta dels rius i basses properes, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

La investigació va començar principis del passat mes, quan la Guàrdia Civil de Xelva va tindre coneixement de l'existència d'una possible plantació de marihuana en el paratge conegut com a 'Fuente Madrid', a Calles. En els dies successius, els agents van inspeccionar la zona amb l'objectiu de trobar la plantació.

El passat 30 d'agost els agents van procedir a la detenció d'un jove de 24 anys, de nacionalitat albanesa, per un delicte contra la salut pública i van intervenir més de 2.500 plantes de marihuana amb un pes superior a 400 quilograms, un vehicle, un motor de gasolina, una motxilla fitosanitària i divers material per a la cura i bon desenvolupament de la plantació.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Les diligencies han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Llíria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento