Comunitat Valenciana

Falles.- El dispositiu de Creu Roja cobrirà 32 actes a València i 21 a Gandia

Creu Roja duu a terme aquesta setmana un ampli dispositiu sanitari amb motiu de les Falles 2021, en les ciutats de València i Gandia, amb servicis preventius que vetlaran per la seguretat de la ciutadania durant les celebracions festives, gràcies a la mobilització de recursos humans i materials on destaca la tasca de voluntariat.

A València, la cobertura de Creu Roja per als 32 actes organitzats per la Junta Central Fallera es coordina amb Protecció Civil de l'Ajuntament, segons ha informat l'organització humanitària.

En cada servici s'activaran recursos de Creu Roja, d'acord a la previsió de riscos, sent les mascletaes i l'Ofrena els actes amb major desplegament en diferents emplaçaments, amb una mitjana de huit ambulàncies, quatre vehicles de suport i més de 30 persones voluntàries.

Creu Roja estarà present en mascletaes, castells de focs artificials, entrega de premis, Ofrena i 'Cremà' de les falles municipals, encara que aquest es realitzaran a porta tancada sense públic. En total, s'han habilitat més de 270 llocs d'acció voluntària que seran coberts per més de 70 voluntaris en la ciutat.

Respecte a Gandia, Creu Roja durà a terme la cobertura sanitària per a un total de 21 actes organitzats per l'Ajuntament, entre els quals figuren la crida fallera, despertaes, mascletaes, castells de focs artificials, Ofrena i Cremà de monuments fallers.

En total s'han programat més de 70 llocs d'acció voluntària, on participaran més de 25 persones voluntàries.

Creu Roja ha preparat un servici sanitari inèdit per a les Falles 2021, amb les corresponents mesures de seguretat en temps de pandèmia. La principal novetat pel que fa a anteriors edicions resideix en la deslocalització dels grans actes per a evitar la massificació de públic, la qual cosa ha obligat a crear diversos dispositius sanitaris simultanis en diferents localitzacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento