Comunitat Valenciana

Ribera exposa el seu "cas d'èxit" de teràpia psicològica online en la primera reunió del Hub de Salut

El grup sanitari Ribera ha exposat aquest dimecres, en la primera reunió de l'Hub d'Innovació en Salut de Lanzadera, el seu "cas d'èxit" amb el projecte pilot de l'aplicació de teràpia psicològica autoguiada, Serenmind.
Ribera exposa el seu cas d'èxit del projecte de teràpia psicològica online en la primera reunió del Hub de Salut
Ribera exposa el seu cas d'èxit del projecte de teràpia psicològica online en la primera reunió del Hub de Salut
RIBERA SALUD
Ribera exposa el seu cas d'èxit del projecte de teràpia psicològica online en la primera reunió del Hub de Salut

El pilot es va dur a terme als centres d'Atenció Primària que gestiona el grup, amb resultats "molt positius": "L'ús de l'aplicació va reduir sis punts la simptomatologia de la depressió i 7,3 punts la de l'ansietat. A més, va obtindre un 80% de satisfacció per part dels pacients", ha indicat el grup en un comunicat.

L'experiència de Ribera amb aplicacions i l'"èxit" del pilot amb Serenmind, una de les startups seleccionades per Ribera i Lanzadera, dins del programa Corporate, ha propiciat aquesta presentació, a càrrec de la Digital Transformation Officer del grup, Tania Menéndez, i el CEO de Serenmind, Kiko Avellaneda, en aquesta primera reunió del Hub d'Innovació en Salut.

També han assistit la consellera delegada de Ribera, Elisa Tarazona, acompanyada de representants de Lanzadera i altres corporacions del sector sanitari i tecnològic.

"HOSPITAL EN REMOT"

Aquest és una iniciativa de Lanzadera en la qual empreses com Ribera plantegen un repte, en aquest cas, "l'hospital en remot", i els partners tecnològics, en concret Amazon Alexa i IBM, faciliten el desenvolupament de les solucions creatives, pràctiques i viables a les startups.

Sota el concepte de "hospital en remot" es troben totes les aplicacions que, servint-se d'Intel·ligència Artificial, IoT (Internet of Things), tecnologia de veu o processament de llenguatge natural, permeten desenvolupar models predictius per a un diagnòstic precoç o millorar el seguiment dels pacients i la comunicació amb ells, sense la presència física d'aquest a l'hospital.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento