Comunitat Valenciana

Renfe recupera dos servicis de Mitjana Distància entre Castelló i Vinaròs a partir del 19 de juliol

-

Renfe recupera dos servicis de Mitjana Distància, un per sentit, entre Castelló de la Plana i Vinaròs, a partir del 19 de juliol. Un nou servici eixirà de Castelló a les 13.50 hores i en sentit contrari amb eixida des de Vinaròs a les 15.25 hores. Tots dos trens, que circularan de dilluns a divendres, tenen origen i destinació a València.

Amb la nova programació s'estableix una oferta global de 16 servicis diaris, 8 per sentit, entre la capital i les principals ciutats de la Plana Alta i el Baix Maestrat, segons ha informat la companyia en un comunicat.

La nova oferta possibilita una major relació de servicis i freqüències entre les estacions de Castelló, Benicàssim, Orpesa, Torreblanca, Alcalà de Xivert, Benicarló-Peníscola i Vinaròs. La franja horària dels trens comença a les 5.45 hores amb l'inici del servici, fins a les 21.09 hores amb l'eixida de l'últim tren entre les dos ciutats.

Renfe adapta progressivament la seua oferta de servicis a l'evolució de la demanda que s'està produint des de la fi de l'estat d'alarma, amb l'objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi. La companyia reforça així, el servici en aquelles relacions i horaris en els quals s'estableix una major demanda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento