Comunitat Valenciana

El carrer Alacant, tancat al trànsit cinc setmanes per les obres de la L10 de Metrovalencia

  • El tall afectarà el tram entre els carrers de Castelló i Sogorb des del 12 de juliol i fins el 20 d’agost, previsiblement.
Obras de la L10 en la estación de Alacant, con el carril que se está instalando en primer plano.
Obres de la L10 en l'estació d'Alacant, amb el carril que s'està instal·lant en primer pla.
GVA
Obras de la L10 en la estación de Alacant, con el carril que se está instalando en primer plano.

Les obres de la futura línia 10 de Metrovalència, que està executant Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), obligaran al tancament al trànsit rodat i al ciclista del carrer d’Alacant, entre els carrers de Castelló i de Sogorb, des del dilluns 12 de juliol fins el 20 d’agost, previsiblement.

El desviament del trànsit rodat es farà pel carrer de Castelló i es senyalitzarà el desviament del carril bici indicant traslladar la bicicleta a peu per la vorera.

Aquestes obres de Metrovalència se sumen a les iniciades a la banda de Bailén i de la gran via de Ramón y Cajal que tanquen el gir de canvi de sentit d’aquesta última i l’accés al carrer de Bailén sentit nord des de la gran via, i obliguen a l’accés del trànsit rodat a Bailén des dels carrers del Matemàtic Marzal o des de Pelai.

Totes dues actuacions tenen previst finalitzar sobre el 20 d’agost. El Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament recomana consultar les afeccions de les línies de l’EMT als seus canals informatius.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento