Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil engega a Alacant una campanya de control de motos aquàtiques

La Guàrdia Civil d'Alacant ha engegat la campanya de control de motos d'aigua per a l'estiu 2021 que es desenvoluparà, específicament, per part del Servici Marítim i per les Unitats Territorials que compten amb demarcació de costa i altres zones d'esbarjo en les quals es duga a terme l'activitat.
Campanya motos d'aigua de la Guàrdia Civil d'Alacant
Campanya motos d'aigua de la Guàrdia Civil d'Alacant
GC
Campanya motos d'aigua de la Guàrdia Civil d'Alacant

Amb l'objectiu de millorar la seguretat dels usuaris d'aquest tipus d'embarcacions, així com la dels banyistes i persones que visiten les costes valencianes en el període estival, la Guàrdia Civil d'Alacant ha engegat des del passat 15 de juny aquesta campanya de control de motos aquàtiques.

Tradicionalment es limitava a les zones costaneres, però en l'actualitat s'estén a totes les localitats en les quals existeixen pantans, embassaments o llacs, on també es realitzen activitats recreatives d'aquest tipus.

Els agents encarregats de dur a terme aquest control comproven, entre altres, els certificats de navegabilitat, el justificant de pagament de la prima del segur en vigor i que es complisquen els requisits per a conduir-les. Així mateix, verifiquen que es desenvolupe l'activitat als espais habilitats per a açò.

D'altra banda, es realitzen inspeccions als establiments i negocis relacionats amb aquest àmbit amb la finalitat de conscienciar tant als professionals com als usuaris esporàdics perquè es porten a efecte de forma adequada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento