Comunitat Valenciana

Detingut un jove per agredir un xic de 16 anys per a robar-li en un quiosquet de Gandia

Agents de Policia Nacional ha detingut un jove de 23 anys acusat de propinar punyades i patades a un menor de 16 anys fins a aconseguir robar-li la renyonera en un quiosquet de Gandia (València). El menor va patir ferides de diversa consideració, segons han informat fonts de la Prefectura.
Imatge de recurs d'un cotxe de la Policia Nacional
Imatge de recurs d'un cotxe de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Imatge de recurs d'un cotxe de la Policia Nacional

Els fets van ocórrer el passat dia 18, sobre la mitjanit, quan la víctima es trobava amb uns amics en un quiosquet de la platja de Gandia.

En un moment donat, es va desencadenar un altercat, en el qual un home va començar a propinar patades i punyades al jove, aprofitant la situació de vulnerabilitat de la víctima per a sostreure-li d'una tirada la renyonera que portava penjada al pit i fugir del lloc.

Aquesta agressió va provocar en el menor ferides de diversa consideració, per les quals va haver de ser traslladat fins a un centre sanitari i va requerir diverses grapes de sutura.

Les investigacions dels agents han permès finalment localitzar en pocs dies al sospitós d'aquests fets, que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i lesions. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento