Comunitat Valenciana

Cvirus.- Oltra apel·la a la prudència a unes hores de la fi del toc de queda: "Seguim en pandèmia"

La vicepresidenta i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha apel·lat a la prudència i a la responsabilitat individual i col·lectiva a unes hores de la fi del toc de queda, que decau a les 00 hores d'aquest dimarts després de set mesos i mig de vigència.
Archivo - Arxiu- La vicepresidenta de la Comunitat Valenciana i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra
Archivo - Arxiu- La vicepresidenta de la Comunitat Valenciana i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra
Rober Solsona - Europa Press
Archivo - Arxiu- La vicepresidenta de la Comunitat Valenciana i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra

"Estem en unes condicions que ens permeten relaxar les mesures protectores. Però això no vol dir que no estiguem en pandèmia: seguim en pandèmia, els contagis i el virus estan ací", ha recalcat després d'una reunió amb Intermon Oxfam.

La fi del toc de queda va acompanyat d'altres mesures, com l'obertura de l'oci nocturn fins a les dos de la matinada -al 50% d'aforament i sense pista en l'interior i al 100% en terrassa- o la desaparició del límit de nombre de persones que puguen reunir-se en cases o en el carrer. Aquest paquet de restriccions estarà en vigor fins al 30 de juny.

Oltra, també portaveu de govern, ha defès que totes les mesures són proporcionals i "s'han de complir", instant els valencians al fet que siguen conscients d'açò. "La prudència i la responsabilitat segueixen sent nostra millor vacuna", ha il·lustrat.

I ha posat l'accent que aquest comportament ha de seguir fins a aconseguir la immunitat de grup, quan hi haja el nombre suficient de persones vacunades per a estar "molt més segurs enfront dels contagis. "Ací ja sí podrem parlar d'una vida que es parega més a la d'abans", ha aventurat.

Fins llavors, la vicepresidenta ha posat en valor que la Comunitat siga la regió amb la incidència acumulada més baixa d'Espanya i una de les quals menys de la Unió Europea, així com una de les quals tenen menor pressió en el sistema sanitari tant en llits d'hospital com en UCI.

Tot açò, al seu juí, obri la porta a relaxar les restriccions però "sempre amb 'trellat' i amb la responsabilitat de tot el món", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento