Comunitat Valenciana

La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Enginyeria de Telecomunicació i Enginyeria Mecànica, segons el GRAS

La Universitat Politècnica de València (UPV) apareix com la millor d'Espanya per a estudiar Enginyeria de Telecomunicació i Enginyeria Mecànica, segons el Rànquing Global de Matèries Acadèmiques (GRAS, per la seua sigla en anglés), popularment conegut com el rànquing de Shanghái.
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Enginyeria de Telecomunicació i Enginyeria Mecànica, segons el GRAS
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Enginyeria de Telecomunicació i Enginyeria Mecànica, segons el GRAS
UPV

L'edició de 2021 d'aquesta classificació inclou a més la UPV a l'entre les 100 millors universitats del món per a estudiar Ciència i Tecnologia d'Aliments (41ª a nivell global), Biblioteconomia i Documentació, i Ciències Agrícoles.

En total, el GRAS 2021 destaca la UPV en un total de 18 disciplines. Així, a més d'incloure-la en el top 100 en les 3 matèries indicades, figura entre les 150 millors en 3 més -Enginyeria de Telecomunicació, Recursos Hídrics, i Ciència i Tecnologies Instrumentals- i entre les 200 més destacades, així mateix, en Enginyeria Mecànica.

Així mateix, el rànquing de Shanghái assenyala a la UPV com una de les 300 millors universitats del món en 6 matèries més -Enginyeria Química, Enginyeria Civil, Energia, Matemàtiques, Química i Gestió-, la inclou en el top 400 en altres 4 -Informàtica, Biotecnologia, Administració i direcció d'empreses, i Enginyeria Elèctrica i Electrònica-, i entre les 500 millors, també, en Enginyeria dels Materials.

EN EL TOP 5 NACIONAL DE 9 DISCIPLINES

En clau nacional, a més de ser considerada la millor universitat d'Espanya per a estudiar Enginyeria de Telecomunicació (igualada amb la Universitat Politècnica de Catalunya) i Enginyeria Mecànica (en el mateix rang que la Carlos III de Madrid), el rànquing de Shanghái classifica a la UPV com top 5 nacional en altres 9 disciplines.

En concret, per a estudiar Biblioteconomia i Documentació (2ª), Recursos Hídrics (2ª), Ciència i Tecnologia d'Aliments (3ª), Enginyeria Civil (3ª), Energia (3ª), Informàtica (3ª), Ciències Agrícoles (4ª), Ciència i Tecnologies Instrumentals (4ª) i Biotecnologia (5ª).

El GRAS 2021 ha analitzat a 4.000 de les universitats de major prestigi del món, pertanyents a 93 països, i conté un total de 54 classificacions per matèries realitzades en funció d'indicadors acadèmics objectius i dades de tercers per a mesurar l'acompliment de les universitats del món en temes rellevants, inclosos els resultats de la investigació, la influència de la investigació, la col·laboració internacional, la qualitat de la investigació i determinats premis acadèmics internacionals basats en la seua Enquesta d'Excel·lència Acadèmica (AES).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento