Comunitat Valenciana

Detingut a València per amenaçar amb un ganivet a agents que li havien multat per incomplir el toc de queda

La Policia Local de Manises (València) ha detingut un home durant la passada matinada després d'entrar armat amb un ganivet de cuina a la central de la Policia Local de la localitat i amenaçar els agents que una hora abans li havien denunciat per saltar-se el toc de queda.
Central de la Policia Local de Manises (València)
Central de la Policia Local de Manises (València)
GOOGLE MAPS
Central de la Policia Local de Manises (València)

El succés ha ocorregut sobre les 03.15 hores, quan l'home va irrompre en la comissaria per a atemptar contra els agents, ha informat l'Ajuntament de la localitat en un comunicat. Moments abans d'aquest incident, sobre les 02.00 hores, una dotació de la Policia Local de Manises havia identificat al detingut, al costat d'una dona, en una dels carrers del municipi per saltar-se el toc de queda.

L'arrestat va mostrar en tot moment una actitud amenaçadora cap als agents i va arribar a manifestar al seu acompanyant: "Queda't amb la cara d'aquest que s'assabentarà".

Una hora després, l'home es va personar en la central de la policia local amb un ganivet de cuina de grans dimensions preguntant pel parador dels policies que li havien denunciat. En eixe instant, l'agent va demanar suport a les patrulles en servici, mentre que aquest individu li amenaçava amb que "li anava a 'rajar'".

En arribar a les dependències policials, els agents han detingut l'agressor i li han traslladat a la comissària de la Policia Nacional de Quart de Poblet per a instruir les corresponents diligències.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento