Comunitat Valenciana

Turisme.- Hosbec aposta per ajornar les vacances de Setmana Santa a la fi d'abril perquè els hotels puguen obrir

L'Associació Empresarial Hostelera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana (Hosbec) ha demanat al Govern central l'ajornament del període vacacional de la Setmana Santa a la fi d'abril per a així aconseguir "més marge" per a aconseguir una "cota zero" de contagis, una situació que "permetria una obertura dels hotels".
Archivo - Arxive - Platja de Benidorm durant el pont d'Octubre
Archivo - Arxive - Platja de Benidorm durant el pont d'Octubre
AJUNTAMENT DE BENIDORM
Archivo - Arxive - Platja de Benidorm durant el pont d'Octubre

El president de la patronal, Toni Mayor, ha sostingut en declaracions a Europa Press que "davant una situació extraordinària per a l'economia", a causa de la pandèmia de la covid i una una "baixada radical" en el nombre de contagis, l'administració "hauria de prendre mesures extraordinàries" i "carregades de sentit comú" per a facilitar la mobilitat i aconseguir "un escenari idoni" perquè els establiments puguen obrir.

"No cal tindre por a la normalitat; estem amb unes xifres de contagis que conviden a pensar que, si seguim així, podem obrir en unes setmanes. Per tant, creiem que el Govern ha de prendre mesures extraordinàries, i retardar les vacances de Setmana Santa podria beneficiar molt al sector", ha explicat Mayor.

Igualment, ha assenyalat que la progressió de la incidència de contagis a la Comunitat Valenciana "és bona", per la qual cosa si els casos descendeixen a un "mínim", el sector podria obrir a la fi d'abril per a començar a rebre clients.

"Dona el mateix estar a València que a Madrid si la incidència és quasi de zero contagis. Si donem més marge, podríem aconseguir certa mobilitat, sempre mantenint les mesures sanitàries bàsiques de mascareta, distància i un màxim de persones", afig.

En la mateixa línia, Mayor assegura que "és relatiu" associar una major incidència del virus amb reprendre la mobilitat, encara així, aposta per "crear un exèrcit de rastrejadors per a controlar i atallar" els possibles rebrots, "una cosa que no va succeir l'estiu passat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento