Comunitat Valenciana

La Generalitat presentarà un recurs de cassació contra la sentència del TSJCV sobre el Pativel

La Generalitat presentarà un recurs de cassació contra la sentència del Tribunal Suprem de Justícia de la Comunitat Valenciana que declara nul el Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (Pativel).
Imatge del litoral de la Comunitat Valenciana.
Imatge del litoral de la Comunitat Valenciana.
GENERALITAT VALENCIANA
Imatge del litoral de la Comunitat Valenciana.

Així ho ha anunciat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. Segons han indicat des del departament, "la recent sentència, que encara no és ferma, posa de manifest el canvi de criteri i de rumb en la valoració de la sala, que anteriorment s'havia pronunciat en termes favorables".

A més, han afirmat que la sentència "no entra a valorar el contingut del Pativel com a ferramenta de protecció del litoral, sinó aspectes formals del mateix, puntualitza que sí existeixen informes tècnics presentats, però la sala els considera insuficients".

Per tot açò, el conseller ha traslladat "un missatge de tranquil·litat" i ha assegurat que la Generalitat "seguirà vetlant per la protecció i preservació del litoral mitjançant totes les ferramentes i recursos jurídics dels quals disposa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento