Comunitat Valenciana

Unides Podem debat aquest dijous el canvi de síndica mentre Davó espera el seu recurs

El grup d'Unides Podem en Les Corts es reuneix finalment aquest dijous, 28 de gener, per a prendre una decisió sobre el relleu de Naiara Davó com a portaveu i la seua substitució per la coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima, com va decidir fa unes setmanes per majoria el consell ciutadà d'aquest partit.
Gurpo d'Unides Podem
Gurpo d'Unides Podem
UNIDES PODEM
Gurpo d'Unides Podem

Així ho ha acordat aquest dimarts la direcció d'UP, mentre Davó segueix a l'espera del recurs d'impugnació contra la votació del cessament, presentat per ella i altres diputats afins a la Comissió de Garanties de Podem.

Segons fonts de Podem, la reunió ha transcorregut amb normalitat, bon to i un "canvi de disposició" per part de Davó. Les dos s'han convocat per a dijous juntament amb els altres sis diputats amb dos punts del dia: "la tramitació del canvi de portaveu" i l'organització del pròxim ple.

Davó, en canvi, creu que encara hi ha "temps per a reconduir la situació i garantir la unitat que decidiren els inscrits i que hi ha hagut fins ara", una voluntat que ha traslladat a la direcció del grup i que "pareix que ha sigut ben rebuda".

És una cosa que assegura que porta "diversos dies dialogant i treballant" amb el conjunt de dirigents de l'organització perquè "tornen els consensos i els acords" a l'espai polític d'Unides Podem.

"Anem a intentar fins a l'últim minut defendre la unitat i el que va decidir el màxim òrgan de Podem, la seua assemblea ciutadana, que al juny va votar per reforçar els tres espais (orgànic, parlamentari i institucional)", afirma l'encara síndica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento