Comunitat Valenciana

Els centres d'El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana obriran de 9 a 18 hores a partir d'aquest dijous

Els centres d'El Corte Inglés de Castelló, València, Alacant i Elx modifiquen els seus horaris i estaran oberts a partir d'aquest dijous 21 de gener, de 9.00 a 18.00 hores, excepte el supermercat que es mantindrà obert fins a les 20.00 hores, segons ha informat el grup en un comunicat.
El Corte Inglés de carrer Colón
El Corte Inglés de carrer Colón
EUROPA PRESS
El Corte Inglés de carrer Colón

Aquest horari s'estableix, de dilluns a dissabte, després de la decisió adoptada per la Generalitat Valenciana de limitar per dos setmanes l'horari d'obertura del comerç amb la finalitat de combatre la pandèmia del coronavirus.

A més d'arrancar el seu horari més ràpid, per primera vegada a les 9.00 del matí en lloc de les 10.00, El Corte Inglés ha potenciat "al màxim" la seua venda online: el servici de recollida en botiga, Clic&Car, i els enviaments a domicili es podran realitzar fins a les 20.00 hores.

Segons destaca el grup, "tots els centres d'El Corte Inglés són confiables i segurs tant per als seus empleats com para els seus clients gràcies a les màximes mesures de seguretat que s'han establit des de l'inici de la pandèmia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento