Comunitat Valenciana

Hostelers creuen que el 50% no reobrirà després del tancament: "És l'última espenta perquè molts no alcen persianes"

El president de CONHOSTUR i de la Federació d'Hoteleria València, Manuel Espinar, ha titlat de "bogeria" el tancament del sector decretat per la Generalitat davant l'avanç de coronavirus, una decisió que veu "més política que sanitària" i presa "de manera unilateral" que, segons la seua previsió, provocarà el tancament del 50 per cent dels locals. "És l'última espenta perquè moltíssims empresaris no alcen les persianes", ha lamentat.
El president de CONHOSTUR, Manuel Espinar
El president de CONHOSTUR, Manuel Espinar
EUROPA PRESS
El president de CONHOSTUR, Manuel Espinar

Així ho ha explicat aquest dimarts als mitjans de comunicació, després que la Generalitat haja anunciat el tancament total de l'hoteleria de la Comunitat Valenciana a partir del dijous, 21 de gener, a les 00 hores i durant 14 dies, fins al 4 de febrer.

Espinar ha "felicitat tots els polítics que volien tancar" l'hoteleria. "Demà hi haurà més famílies arruïnades; açò sí, el Botànic estarà més unit que mai", ha asseverat el president de CONHOSTUR, que opina que la mesura "no té cap tipus de sentit" perquè "més del 60% dels contagis s'han produït en l'àmbit familiar i les dades del Ministeri de Sanitat reflecteixen que els contagis en l'hoteleria són el 2,3%".

En aquesta línia, ha advertit que els hostelers estan "esgotats" i que aquesta serà "l'última espenta perquè moltíssims empresaris ja no alcen les seues persianes". Segons ha explicat, la crisi sanitària ha ocasionat que el 30% del sector hi haja tancat, més de 20.000 ocupacions s'han destruït al desembre i la xifra s'elevarà fins al 50%" sense "el menor dubte". "Estem davant una verdadera bogeria de tancaments empresarials", ha subratllat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento