Comunitat Valenciana

Grezzi sobre els hidrants d'EMT a Sant Isidre: "Tenim els butlletins de revisió i estan tots funcionant"

El president de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, Giuseppe Grezzi, ha assenyalat aquest dijous, després de l'incendi declarat dissabte passat en les cotxeres de la companyia, que els butlletins de revisió dels hidrants d'aquestes instal·lacions indiquen que "estan tots funcionant". Ha dit que "totes les revisions estaven al dia i eren correctes" i ha descartat fer elucubraciones, a més d'assegurar que "tots els protocols de l'EMT s'estaven complint".
Bombers controlen el foc declarat aquest dissabte en les cotxeres de l'EMT
Bombers controlen el foc declarat aquest dissabte en les cotxeres de l'EMT
POLICÍA LOCAL
Bombers controlen el foc declarat aquest dissabte en les cotxeres de l'EMT

No obstant açò, ha apuntat, preguntat per si tots els hidrants van funcionar des de l'inici del foc, que això és una cosa que "diran els informes" que s'estan realitzant després del succés. Després d'açò, preguntat per un "acta dels bombers" apuntant eixa circumstància, l'edil ha respost que no sap de quina acta es parla perquè no la té.

"No podem saber el que es diu. Quan la tinguem, podrem fer les valoracions. Encara no s'ha traslladat eixa acta a l'EMT. Aleshores, no podem saber què diu", ha insistit. Grezzi s'ha pronunciat així després de presentar juntament amb l'alcalde, Joan Ribó, punts de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics en el Cabanyal, preguntat per l'incendi i pel consell d'administració de l'EMT que se celebrarà aquest divendres per a parlar de l'incident.

El president de l'EMT ha manifestat que "des del primer moment" es va dir que en el consell d'administració d'aquest divendres se n'anava "a comentar el que havia passat en l'incendi de les cotxeres" i ha anunciat que juntament amb la documentació ja aportada, es facilitarà "més documentació" que s'està "recaptant aquests dies per part dels tècnics".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento