Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Sanitat detecta 58 brots nous, dos d'ells a Vila-real amb 21 i 13 afectats

La Conselleria de Sanitat ha detectat 58 nous brots de coronavirus, i els que afecten un major nombre de persones es localitzen en Vila-real: un de 21 casos d'origen laboral i un altre de 13 d'àmbit educatiu.
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
GVA
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat

Així mateix, hi ha un brot de 10 casos d'origen social a Riba-roja de Túria i altres quatre de huit casos a Asp (social), Sagunt (laboral), Vinaròs (social) i Vilafermosa (laboral). A Callosa de Segura i Torrevella hi ha focus de set casos, tots dos d'origen social.

Diverses localitats han detectat més d'un brot en aquesta jornada. De les anteriors, Callosa de Segura té un altre brot de sis casos d'origen educatiu; a Sagunt hi ha un altre de quatre casos d'àmbit social; a Torrevella, un altre de cinc casos d'origen social i a Vinaròs, un de cinc casos d'origen social.

A més, Alboraia té dos brots, tots dos d'origen educatiu, amb sis i quatre persones afectades; en la veïna Almàssera hi ha quatre focus: dos de cinc casos, un de quatre i un altre de tres, i són tots d'origen social menys un dels de cinc casos.

Benicarló té dos focus d'origen social (de sis i quatre casos); a Castelló de la Plana hi ha dos de tres casos cadascun -un de laboral i un altre educatiu- i a Peníscola, altres dos, un de cinc casos d'origen laboral i un altre de tres educatiu.

A València hi ha 13 brots: dos de sis casos i origen social i un altre d'àmbit educatiu; dos de cinc casos i origen social; sis focus de quatre casos (quatre socials i dos laborals) i dos brots d'origen social i tres contagis cadascun.

La resta de focus es reparteixen a Alfarp (tres casos, social); Algemesí (tres, educatiu); Almoradí (tres, social); les Alqueries (sis, educatiu); Banyeres de Mariola (tres, social); Benidorm (tres, social); Burjassot (tres, social); Càlig (tres, social); Canet lo Roig (tres, social); Carlet (quatre, social); Dolores (cinc, social); Elda (quatre, educatiu); Massamagrell (tres, social); Mislata (cinc, social); Monòver (tres, laboral); Oriola (sis, educatiu); Sant Fulgenci (sis, social); Sueca (cinc, social); Venta del Moro (tres, social) i Xirivella (quatre, social).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento