Comunitat Valenciana

Cvirus.- La Comunitat comença a estabilitzar la corba, però manté les mesures en vigor: "No anem a precipitar-nos"

La consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, ha afirmat aquest dimarts que "el ritme de creixement" del coronavirus "s'ha paralitzat" a la Comunitat Valenciana i que s'està "estabilitzant la corba", encara que ha indicat que es mantindran les mesures de prevenció en vigor i que aquestes no es revisaran fins al 9 de desembre. "No anem a precipitar-nos", ha assenyalat.
La consellera de Sanitat, Ana Barceló
La consellera de Sanitat, Ana Barceló
GVA
La consellera de Sanitat, Ana Barceló

Així ho ha explicat en la seua compareixença des de la ciutat d'Alacant per a informar sobre l'evolució de la pandèmia del coronavirus a la Comunitat Valenciana.

Barceló ha indicat que s'està "aplacant la corba" i que s'està comprovant "que les mesures aplicades estan produint una línia d'evolució positiva", però ha assenyalat que "no és en cap cas suficient ni moltíssim menys". "Necessitem doblegar la corba i aconseguir que baixe", ha remarcat.

Així, ha assenyalat que cal "seguir amb tensió aquests dies" fins a revisar les mesures implantades el pròxim 9 de desembre. "No es variaran les mesures fins al 9 de desembre", ha insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento