Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Benetússer cedeix espai públic per a habilitar una carpa per a PCR

L'Ajuntament de Benetússer (València) ha acordat la cessió temporal de part de l'espai públic situat en el lateral del centre de salut (carrer del Mercat) per al muntatge d'una carpa en la qual es duran a terme proves PCR a les persones amb símptomes o que han sigut contacte directe de positius per Covid-19.
La regidora de Salut de Benetússer visita la zona en la qual instal·laran l'àrea per a fer PCR
La regidora de Salut de Benetússer visita la zona en la qual instal·laran l'àrea per a fer PCR
AYUNTAMIENTO DE BENETÚSSER
La regidora de Salut de Benetússer visita la zona en la qual instal·laran l'àrea per a fer PCR

Es tracta d'una decisió presa en col·laboració amb el centre de salut i amb l'autorització Hospital Universitari Doctor Peset, amb l'objectiu d'oferir uns servicis adequats a tots els pacients respectant al màxim les mesures sanitàries.

"Hem oferit i oferim tots els recursos al nostre abast per a facilitar el treball dels sanitaris en la lluita contra el virus", subratlla l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz Portero, en un comunicat municipal.

La carpa serà tancada però comptarà amb la possibilitat d'obrir els seus mòduls per a garantir la ventilació de la zona de proves. També es contempla el muntatge d'una altra instal·lació com a zona d'espera, en la qual els usuaris puguen protegir-se de les inclemències climàtiques o del fred.

Per a la seua engegada es duran a terme tasques de neteja a fons de la zona, així com l'avís previ de la prohibició d'aparcar en l'espai dedicat a la instal·lació de l'àrea de proves.

La nova carpa se sumarà a les ja situades al costat de façana del centre de salut, les quals serveixen per a acollir les persones mentre esperen a ser ateses en l'interior del centre.

A més de la col·laboració de material, el consistori realitza una campanya de reforç en xarxes socials dirigida a totes les edats per a conscienciar als veïns de la necessitat de seguir les recomanacions sanitàries.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento