Cvirus.- El consultori del Racó de Sant Llorenç passa activitat al centre d'Alboraia després de positius en el personal

L'activitat assistencial ordinària de matins del consultori Auxiliar del Racó Sant Llorenç a Alboraia (València) passa a prestar-se en el Centre de Salut Alboraia Els Furs, de forma temporal, després de detectar-se casos positius de Covid-19 entre el personal, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

No obstant açò, se seguirà prestant amb normalitat l'activitat d'urgències del PAC en horari de vesprades i caps de setmana i festius. El canvi es mantindrà mentre dure el confinament dels treballadors.

Els consultoris auxiliars de la Patacona i Portsaplaya continuen prestant assistència "amb total normalitat". Les cites que ja estaven programades, tant presencials com telefòniques, es mantenen per a la mateixa data.

Les atencions presencials es realitzaran en el Centre de Salut d'Alboraia, i les telefòniques es duran a terme pels professionals d'aquest mateix ambulatori. Per a notificar el canvi s'està contactant amb els pacients per via telefònica. Quan finalitze la situació de confinament dels professionals, es reobrirà el consultori del Racó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento