Comunitat Valenciana

Cvirus.- Generalitat diu que les universitats són "llocs segurs" i demana precaució individual per a evitar contagis

La Generalitat Valenciana destaca que les universitats són "llocs segurs contemplant totes les mesures de seguretat" davant la Covid-19 i sol·licita que totes les persones "prenguen consciència a nivell individual, en la seua vida privada, que cal prendre totes les precaucions possibles perquè no es produïsquen contagis".
Reunió de treball sobre la situació sanitària de les universitats valencianes
Reunió de treball sobre la situació sanitària de les universitats valencianes
GVA
Reunió de treball sobre la situació sanitària de les universitats valencianes

Així ho ha asseverat la consellera d'Innovació i Universitats, Carolina Pascual, després de participar en una reunió de treball sobre la situació sanitària de les universitats valencianes. Han participat també el president de la Generalitat, Ximo Puig, els consellers de Sanitat, Ana Barceló; i Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i els rectors i rectores de les cinc institucions acadèmiques públiques.

Pascual ha destacat "l'esforç i el treball conjunt" entre les universitats i l'administració per a fer de les universitats espais segurs.

"El treball que s'està fent és molt important i hi ha moltíssimes persones en els equips rectorales. Vull agrair la tasca que s'està fent per a anar preveient les diferents situacions, prendre decisions i valorar els casos que s'estan produint", ha manifestat.

La titular d'Innovació ha insistit en el missatge que "les universitats són llocs segurs contemplant totes les mesures de prevenció, ventilació, higiene de prevenció, ventilació i higiene que ens pauta Sanitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento