Comunitat Valenciana

Coronavirus.- La Comunitat Valenciana detecta 88 nous brots, el major nombre en un dia des de l'inici de la pandèmia

La Comunitat Valenciana ha detectat 88 nous brots de coronavirus en les últimes 24 hores, el major nombre de focus detectats en un dia des de l'inici de la pandèmia. El més nombrós afecta 18 persones a Sedaví i s'ha produït en l'àmbit educatiu.
Proves PCR
Proves PCR
CONSELLERIA SANIDAD
Proves PCR

A més, hi ha altres cinc brots que superen la desena de casos. S'han localitzat a València, amb 12 contagis i origen laboral; i Alzira, Borriana, la Pobla de Farnals i Montfort, tots ells de 10 casos i origen social.

Hi ha tres brots de nou casos a Almassora, Llíria i Xeraco (tots d'origen social); cinc de huit casos a Gandia (dos), la Vall d'Uixó, Ontinyent i Xirivella (també tots d'origen social), i sis focus amb set contagis: dos a Castelló de la Plana d'origen social, un a Almoines i la Vall d'Uixó amb origen educatiu, un altre a Sagunt d'origen laboral i un altre a Alboraia.

S'han detectat brots de sis casos d'origen social a Alaquàs, Bigastre, Daimús, Gandia (dos) i València. Així mateix, hi ha tres brots d'aquesta grandària i origen educatiu a Castelló de la Plana (dos) i Santa Pola.

Hi ha hagut brots de cinc casos a Almoradí, Benijòfar, Borriana, Callosa de Segura, Castelló de la Plana (dos), Coix, Elx, Gandia, la Salzadella, Oriola, Paterna, Petrer, Sagunt, Tavernes de la Valldigna, València (dos), Vinaròs, Xeraco i Xirivella. Tots són d'origen social excepte el de Petrer (educatiu) i els de Elx i Xirivella (laborals).

Focus de quatre casos s'han detectat a Benaguasil (social), Benijòfar (dos, tots dos d'àmbit social), Castelló de la Plana (social), Xiva (educatiu), Elx (social), la Vall d'Uixó (educatiu), Montcada (social), Oriola (social), Puçol (social), Real de Gandia (laboral), Tavernes de la Valldigna (social), Torrevella (social), València (dos, un de social i un altre laboral) i Villagordo del Cabriel (laboral).

Finalment, s'han detectat brots de tres casos a Alcalà de Xivert (social), Almassora (social), Almoines (social), Almoradí (laboral), Asp (laboral), Benicarló (social), Castelló de la Plana (quatre, tots d'origen social), Xest (educatiu), Crevillent (social), la Granja de Rocamora (social), l'Alcora (social), Oriola (social), Peníscola (social), València (quatre, dos d'origen educatiu, un de laboral i un altre social), Venta del Moro (social) i Xeraco (social).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento