Comunitat Valenciana

Cvirus.- Puig diu que hi ha algunes localitats de la Comunitat on "probablement es prenguen mesures en els pròxims dies"

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha reconegut que hi ha "certa preocupació per alguns territoris" de l'autonomia pel que fa a l'evolució de la pandèmia de Covid-19, per la qual cosa hi ha "diferents ciutats on probablement es prenguen mesures en els pròxims dies".
El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, en una iimagen d'arxiu
El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, en una iimagen d'arxiu
GVA
El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, en una iimagen d'arxiu

Així ho ha asseverat cap del Consell, en una compareixença davant els mitjans juntament amb el ministre d'Agricultura, Luis Planas, en ser preguntat per si està previst ampliar les restriccions en alguns municipis per a contindre el contagi de coronavirus.

Sobre aquest tema, Puig ha incidit que sempre es prenen les decisions després d'escoltar als experts i tècnics de Salut Pública, al mateix temps que ha recalcat que la situació a la Comunitat Valenciana és "més favorable" que en altres llocs i Espanya o en països en els quals abans "ens havíem mirat", com Àustria.

No obstant açò, ha advertit que no es pot caure "en el triomfalisme" i ha recordat que hui mateix ha anunciat més rastrejadors perquè "ací on ens la juguem". "Es tracta de persistir en l'encapsulació dels brots", ha recalcat.

"Prendrem totes les mesures necessàries", ha assegurat el president. A més, ha apuntat que en eixos casos es farà "amb una actitud dinàmica, sense confrontació i sense estigmatització", ja que "una ciutat que hui està molt bé, igual demà té problemes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento