Comunitat Valenciana

Lidl recalca que l'arròs 'Viu València' naix del seu "compromís amb el producte de la Comunitat Valenciana"

La cadena de distribució alimentària Lidl destaca que el segell 'Lidl Viu València' naix del "compromís" de l'entitat amb el producte de la Comunitat Valenciana i té com a objectiu "posar-ho en valor i fomentar així el seu consum". Aquesta iniciativa, apunta, permet al client valencià "identificar els productes d'origen local comercialitzats en aquesta comunitat autònoma".

L'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-Asaja) i La Unió de Llauradors i Ramaders han instat a investigar unes "presumptes irregularitats en relació a l'origen, la qualitat i el preu que estaria cometent la promoció d'arròs 'Viu València' engegada aquesta primera setmana d'octubre per la cadena de distribució alimentària Lidl i que, en cas de confirmar-se, suposaria un greu perjuí per als productors i un engany als consumidors".

Per la seua banda, des de Lidl recalquen que "aquest producte ho produeix el proveïdor d'arròs Maicerías Españolas i el seu centre de producció està situat en la localitat d'Almàssera (València), des d'on s'elabora i envasa aquest producte".

"El nostre arròs redó Camp Llarg compleix tots els paràmetres de qualitat en el que a 'categoria extra' es refereix (tals com la tipologia del gra, la quantitat mínima sencera sense defectes o el contingut màxim en humitat, entre uns altres)", expliquen fonts de la cadena a Europa Press.

"La presència de la nostra plataforma logística de Lorquí (Múrcia) -continuen- en l'etiquetatge del producte respon a una qüestió exclusivament d'organització administrativa, ja que des d'aquest centre Lidl centralitza bona part de la relació comercial amb els seus proveïdors, i figura en molts dels nostres productes independentment del seu origen de producció"

Afigen que, des de fa anys, Lidl "manté un ferm compromís amb el producte valencià". "A dia de hui, Lidl adquireix producte valencià per valor de més de 630 milions d'euros anuals a uns 70 proveïdors locals, exportant més del 60% a la seua xarxa de més d'11.200 botigues en més de 30 països", conclouen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento