La diputada i portaveu de Compromís en la Comissió de Drets Humans a les Corts Valencianes, Cristina Rodríguez

La diputada i portaveu de Compromís en la Comissió de Drets Humans en Les Corts, Cristina Rodríguez, ha presentat una proposta perquè el parlament valencià inste el Consell i al Govern central a elaborar i firmar un conveni perquè la Conselleria de Sanitat Universal assumisca les competències dels servicis i institucions sanitàries depenents d'Institucions Penitenciàries del Ministeri de l'Interior, amb la corresponent transferència de fons.

Compromís pide el traspaso de las competencias de salud mental de las prisiones a la Conselleria de Sanidad

La diputada y portavoz de Compromís en la Comisión de Derechos Humanos en Les Corts, Cristina Rodríguez, ha presentado una propuesta para que el parlamento valenciano inste al Consell y al Gobierno central a elaborar y firmar un convenio para que la Conselleria de Sanidad Universal asuma las competencias de los servicios e instituciones sanitarias dependientes de Instituciones Penitenciarias del Ministerio del Interior, con la correspondiente transferencia de fondos.

El PP exige al equipo de gobierno que rectifique y no siga adelante con las pérgolas de la plaza de Brujas

El PP en el Ayuntamiento de València ha exigido este miércoles al equipo de gobierno municipal, conformado por Compromís y PSPV, que rectifique y no siga adelante con la instalación de pérgolas en la plaza de Brujas. Así lo ha planteado la portavoz 'popular', María José Catalá, que ha considerado que "es necesaria la rectificación urgente en las obras de la plaza Brujas, actualmente en proceso de reforma.

La Diputación aprueba rebajar a la mitad el recargo provincial del IAE y lo sitúa en el 5% para 2022

El pleno de la Diputación de Alicante ha aprobado este miércoles, en sesión ordinaria y presencial, rebajar del 10 al 5% el impuesto provincial del Impuesto de Actividades Económicas (IAE) para el próximo año 2022. La medida, impulsada por el equipo de gobierno -PP y Cs- ha contado con el respaldo de ambos partidos, la abstención del PSPV y el voto en contra del único diputado de Compromís.

Archivo - Imatge d'un ple de les Corts

El PSPV-PSOE i Compromís, les dos formacions que al costat d'Unides Podem-Esquerra Unida, integren el Govern valencià, el conegut com Govern del Botànic, esperen que les dimissions produïdes en el Consell Ciutadà de Podem no influïsquen en l'Executiu autonòmic, ja que es tracta de qüestions internes de partit que no creuen que afecten a l'activitat del Consell i a la parlamentària.

PSPV y Compromís esperan que las dimisiones en Podem no afecten al Botànic por ser cuestiones internas de partido

El PSPV-PSOE y Compromís, las dos formaciones que junto a Unides Podem-Esquerra Unida, integran el Gobierno valenciano, el conocido como Govern del Botànic, esperan que las dimisiones producidas en el Consejo Ciudadano de Podem no influyan en el Ejecutivo autonómico, dado que se trata de cuestiones internas de partido que no creen que afecten a la actividad del Consell y a la parlamentaria.

Archivo - Arxiu - Caixer automàtic.

La diputada de Compromís i presidenta de la Comissió de Política Social i Ocupació a Les Corts Valencianes, Cristina Rodríguez, ha presentat una proposta perquè Consell i Govern central col·laboren amb les entitats bancàries que operen en el territori valencià en l'elaboració i difusió de campanyes informatives sobre l'existència i el funcionament dels comptes bancaris bàsics, "una ferramenta important, però bastant desconeguda, per a la integració social de les persones consumidores en situacions de vulnerabilitat".

Archivo - Arxiu.-  Alumnes en classe

La FE CCOO PV ha reclamat aquest dilluns que els recursos extra per covid a les aules es convertisquen en estructurals i ha assenyalat en un comunicat que la inversió del curs passat i la plantilla d'aquest curs 2021-2022, "s'ha de mantindre també a mitjà i llarg termini, dedicant la inversió oportuna per a poder fer realitat el compromís de millorar la nova normalitat", que és objecte de l'acord social Alcem-nos, subscrit entre Generalitat i els sindicats.

Archivo - Arxiu - Gerard Fullana, diputat provincial de Compromís, en imatge d'arxiu

El portaveu de Compromís en la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana, ha anunciat aquest dimecres que renuncia a la dedicació exclusiva en la corporació i que compaginarà la seua activitat política, concentrada als matins, amb l'ensenyament del valencià a les vesprades en un institut de secundària.

La síndica de Ciudadanos (Cs) en Les Corts Valencianes, Ruth Merino, ha atribuido la posible salida del vicepresidente segundo del Consell y conseller de Vivienda, Rubén Martínez Dalmau, a la "inestabilidad y la gran fractura interna" entre los diferentes partidos que componen el Botànic -PSPV, Compromís y Unides Podem- y ha considerado que estos movimientos "evidencian la crisis continua de los partidos" que conforman del Ejecutivo valenciano.

Página 1 de 10