Comunitat Valenciana

El PP proposa a Puig un grup de treball per a negociar ja els pressupostos "sense cap límit a priori"

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha enviat aquest dimecres una carta al president de la Generalitat, Ximo Puig, per a crear un grup de treball en Les Corts que comence a negociar "ja" els pressupostos del 2021, amb la intenció que se sumen tots els partits que vullguen i sense establir "cap límit a priori".
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en roda de premsa
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en roda de premsa
PPCV
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en roda de premsa

"No és una fanfarronada; estic disposada a votar a favor del pressupost si el que es presenta és raonable", ha garantit en roda de premsa després de remetre la missiva al Palau "en to amable, correcte i educat".

Bonig ha urgit el govern del Botànic (PSPV, Compromís i Unides Podem) al fet que passe de les paraules als fets i no faça com el "mag" de Pedro Sánchez en seguir amb pressupostos prorrogats enmig de la pandèmia. També ha exigit a Puig que deixe clares les seues prioritats, "no s'escape i no isca amb la seua virtut de parlar sense dir gens".

Açò passa, al seu juí, per crear un grup de treball en Les Corts -no una comissió perquè no estiga subjecta al reglament- "amb llum i taquígrafs" entre tots els grups que estiguen disposats. "No solament amb el PP, que ja sé que pot tindre problemes", ha remarcat, per a recordar que Puig sempre apel·la a la unitat i al compliment del pacte de reconstrucció.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento